avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASS

Buna ziua,

Sunt PFA cu norma de venit si platesc la CASS de la infiintare. Pentru luna iulie2010 am achitat CASS de doua ori : dupa legea veche dar si dupa noua ordonanta. Asa va fi si in continuare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 14:53, 9 Septembrie 2010
De acum inainte, pana la noi ordonante, se plateste dupa noua ordonanta. Probabil pana pe 25 se mai clarifica treburile. Am auzit un zvon ca sarcina calcularii si platii contributiilor (CAS, CASS, Somaj) va fi trecuta la platitorii de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pensionar contributii Nicoletamaria Nicoletamaria Tatal meu este pensionar si are un PFA deschis, comert. Pana acum platea impozit 16% la diferenta dintre venituri si cheltuieli. Acum plateste si ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa care este si salariat tazyx tazyx Daca sint angajat cu CM dar detin si un PFA care mai face complet aleator cite o factura ( sa zicem una la 4-6 luni ), cum calculez si platesc CASS-ul ... (vezi toată discuția)