avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cladire pe teren inchiriat???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cladire pe teren inchiriat???

Buna ziua, problema mea este mai complicata X-( : am inchiriat un teren de la o primarie - pe o perioada de 5 ani si vreau sa ridic o constructie din caramida- autorizatii, avize, tot #-o . Intrebarea mea este: dupa ce se incheie contractul cladirea ramane a mea? exista o posibilitate sa o cumpar?? Stiam ca este dreptul de superficie (????). Pentru ca nu imi doresc sa cheltuiesc niste bani si sa raman si fara bani si fara constructie. Multumesc anticipat.:(
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:41, 9 Septembrie 2010
Pai primaria este aceea care trebuie sa va elibereze autorizatia de constructie( daca nu o aveti) si nu stiu in ce conditii ati inchiriat. Va sfatuiesc sa incercati concesiunea terenului pe o perioada mai mare de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei constructii, fara terenul aferent? nicusorilinca nicusorilinca As vrea sa va intreb daca este posibila, in conditiile legale actuale, vanzarea unei constructii, in cazul in care proprietar al terenului pe care a fost ... (vezi toată discuția)
Dobandire teren puslic puslic sunt proprietarul unei constructii aflate pe un teren al primariei. am tot incercat sa dobandesc terenul de sub cladire, dar fara succes. mereu acelasi ... (vezi toată discuția)
Plan urbanistic zonal si plan urbanistic de detaliu dco dco sunt titularul unui contract de concesiune pana in 2035, contract ce are ca obiect o suprafata de teren pe acest teren am ridicat cu autorizatii de ... (vezi toată discuția)