avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani - Avocat

Buna ziua,
Sunt o viitoare mamica care in acelasi timp detine si calitatea de avocat si care intampina o mica problema in ceea ce priveste depunere dosar indemnizatie crestere copil, am inteles ca voi beneficia de aceasta indemnizatie si de la Barou si de la stat, ma puteti ajuta cu o lamurire, de unde si unde voi depune dosarul?s-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema? va multumesc, o zi buna
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:37, 9 Septembrie 2010
Calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, se realizeaza de catre Agentia pentru Prestatii Sociale, pe baza dovezilor eliberate de autoritatile competente privind veniturile efectiv realizate sau venitul estimat sau, dupa caz, pe baza declaratiei pe propria raspundere a persoanei solicitante.
Astfel, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a emis Ordinul nr. 193/2009, prin care a adaptat modelul adeverintei de venit, astfel incat informatiile continute de acest document, sa poata fi utilizate de Agentia de Prestatii Sociale pentru stabilirea drepturilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru a beneficia de concediu de cresterea copilului ? extraterestru extraterestru Va salut pe toti. Am un prieten care este invatator.Sotia sa urmeaza sa nasca, si avind un salariu mai mic ca sotul, s-au decis ca el sa solicite concediu de ... (vezi toată discuția)
Unde se depun adeverintele 85% indemnizatie copil Luminita Plesca Luminita Plesca Important pt mamici -pt cele care nu au aflat inca: Cererile pentru recalcularea indemnizaţiei creştere şi îngrijire copil, în conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mamica2015 mamica2015 Buna seara, Sunt avocat de cativa ani si o viitoare mamica in 2015 . Momentan veniturle mele sunt relativ mici, nu am depasit pragul minim la care se ... (vezi toată discuția)