Am un credit de "nevoi personale cu ipoteca ",cu dobanda variabila si am fost invitat la banca pentru a semna un act aditional,cu scopul de a asigura conformitatea prevederilor contractuale cu dispozitia oug 50. La banca mi s-a spus ca nu era cazul sa ma prezint,ca singura modificare din contractul meu va fi aceea ca va deveni automat un contract cu dobanda fixa si nu e cazul sa semnez un act aditional.Cre ar fi avantajul daca accept "dobanda fixa " si ce trebuie sa fac daca nu sunt de acord cu decizia bancii ?
Multumesc mult ! Dar tot am o nelamurire ! Cum sa semnez un act aditional cand mi se spune ca oug 50 nu face obiectul contractului meu ? Angajata banciii mi-a spus ca notificarea mi-a fost transmisa din "inertie"... etc...etc...
Spuneti bancii sa se conformeze cerintelor ordonantei. Solicitati raspunsul negativ in scris. Dupa 20 septembrie aveti 3 posibilitati: actionati in judecata banca; mergeti la O.P.C.; deschideti actiune penala pentru abuz.
Oug 50/2010
marius007
Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010
boogie
Am un credit \"nevoi personale\", in euro , cu dobanda variabila. Nivelul actual al dobanzii este de 11,25%. Dobanda initiala la incheierea contractului a fost ... (vezi toată discuția)