avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... relatii Asociatia sportiva comunala - Primaria comunei
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

relatii Asociatia sportiva comunala - Primaria comunei

in comuna noastra ... X s-a infiintat asociatia sportiva de fotbal, de sine statatoare cu cod fiscal atribuit, cu personalitate juridica. Prin bugetul local al comunei s-au alocat fonduri - pe baza de HCL si acestei asociatii. Inrebarea mea este urmatoarea: este necesar un contract de finantare prealabil, in baza caruia sumele sa fie virate cu op acestei asociatii, sau aceste sume se pot achita direct de catre institutie furnizorilor de servicii, bunuri, etc , daca facturile sunt emise catre institutie?
Cel mai recent răspuns: narcisal , utilizator 16:01, 9 Septembrie 2010
Cred ca este necesara incheierae unui contract de finantare a asociatiei sportive ...
multumesc!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hcl acordare drepturi copii cu cerinte educationale speciale cata32 cata32 Pentru acordarea drepturilor aferente copiilor cu cerinte educationale speciale se aproba hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Acordare fonduri nerambursabile asociatii si fundatii ContSters240394 ContSters240394 Buna. In ce conditii se poate acorda sprijin financiar de catre primarie unor asociatii si fundatii(cluburi sportive, asociatii culturale)?Prin hotarare de ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva midadu midadu Am infiintat o asociatie sportiva, care nu are personalitate juridica, dar cateva persoane ar vrea sa dirijeze cei \"2 la suta\" din impozitul pe venitul ... (vezi toată discuția)