avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla anul constructiei unui imobil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla anul constructiei unui imobil?

Buna ziua. Am o locuinte de vanzare pe care am mostenit-o de la bunica mea si fiind o casa mai veche, acum cand vreau s-o vand ma intreaba clientul anul constructiei iar eu nu stiu. Cum as putea sa aflu anul de constructie dat fiind faptul ca locuinta a fost cumparata cu Legea 112 ?
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 08:30, 10 Septembrie 2010
banuiesc,si reafirm -o supozitie persoanala-,ca evaluarea locuintei poate fi facuta de un expert...
exista un departament special la primarie unde puteti afla.
La primarie solicitati extras de carte funciara pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta de stat de la primarie kokutza kokutza Tata a cumparat o locuinta in anul 2011 de la primarie cu contract de vanzare cumparare, in baza Legii 112/1995. A platit un avans, apoi rate lunare. Dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Hotararea consiliului local Ginule Ginule Hotararea... din 28 noiembire 2000 privind reglementarea situatiei juridice a terenurilor (curti si gradini0 aferente locuintelor vandute in temeiul Legii nr. ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta veche fara autorizatie de constructie prin banca rog solutii ciodaruvali ciodaruvali Doresc sa achizitionez o casa veche printr-un credit imobiliar problema este ca aceasta casa a fost construita in 1929 si nu au mostenitorii autorizatia de ... (vezi toată discuția)