avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... WC in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

WC in curte

Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa faci WC in curte( efectiv sapat in pamant, neizolat) in conditiile in care exista canalizare si apa curenta si locuim in oras. Unde am putea face reclamatii vecinilor care vor sa-si construiasca un astfel de WC langa gardul nostru.
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:21, 9 Septembrie 2010
la primarie,la directia de sanatate publica puteti face reclamatie.
Recomandarea mea este sa va adresati cu o plangere la Garda de Mediu din zona in care locuiti
puteti face sesizare la primarie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras cocafin cocafin Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un ... (vezi toată discuția)
Deversare apa menajera uzată in gradina mea Adalila Adalila Buna ziua, as dori să mă ajutați in continuare la o problema simpla dar că la noi nerezolvabile amiabil. Deși s-a reclamat la primărie( care nu a luat ... (vezi toată discuția)
Cabane ilegale in zona de agrement toobilaszlo toobilaszlo buna ziua.vecinul si a tras o casa pe fundatie de ciment intr o zona de agrement,ilegal,la 50 de cm de gard,jgheabul si cablul de curent sunt pe curtea ... (vezi toată discuția)