avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj si angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj si angajare

AM FOST IN SOMAJ PINA PE DATA DE 29 07 2010 SI AM INCEPUT SA LUCREZ LA O FIRMA DE PE DATA DE 30 07 2010 SI MI-AU SPUS CA Imi FAC CONTRACTUL DE MUNCA INCEPIND DIN AC DATA DAR M-AM INTERESAT SI INCA NU MI l-AU FACUT.AR MAI FII POSIBIL ACUM in luna septembrie DUPa o luna sa ma inregistreze cu contract de munca inc cu 29 072010?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:56, 10 Septembrie 2010
e posibil. face contractul cu data inceperii activitatii 30.07.2010. inregistrati acum la itm. firma trebuie sa faca rectificative la declaratii si sa va depuna statul de plata pe iulie (1 zi) si august. plus platile aferente.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
multumesc mult=D>
Posibil ar fi dar numai ca angajatorul va trebui sa suporte niste sanctiuni (chiar amenzi contraventionale) din partea ITM, pentru neinregistrarea la timpa CIM in Revisal si apoi la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ! - retroactiv ? anca87 anca87 As putea sa-mi fac un contract de munca cu data de 1 februarie , in conditiile in care au trecut cateva luni bune de atunci ? Am inteles ca termenul ar fi 15 ... (vezi toată discuția)
Cim aijin aijin Buna ziua. Pe 29.07 am incheiat un contract de munca incepand cu 29.07. Contabila nu l-a platit p respectivul salariat pt. ca nu era semnat contractul in acel ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)