avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie exterior
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie exterior

Nu am primit nici un raspuns in legatura cu izolarea uscatorieii exterior ,am izolat-o singura desi suntem 3 vecini la parter care o folosim ,
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:16, 10 Septembrie 2010
Incercati o intelegere amiabila cu vecinii ...nu credeti ca judecata e singura solutie pt ca nu ii sigur ca o sa ii puteti obliga la plata lucrarii.Cel mai bine intelegetiva si explicati-le nevoia si costul izolarii.
mariafusu a scris:

Nu am primit nici un raspuns in legatura cu izolarea uscatorieii exterior ,am izolat-o singura desi suntem 3 vecini la parter care o folosim ,

Pe cine ati intrebat si ce ati intrebat ca sa primiti un raspuns?
Acum daca nu ati primit raspuns la ceva, aici ce intrebati? Ce sa intelegem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accept montare schele olan_andreea olan_andreea Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje. Toate apartementele sunt izolate, mai putin cel de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)
Neincalzirea unui apartament in condominiu lnstefan lnstefan Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa imi plachez apartamentul? IonutPTR IonutPTR Buna ziua. Presedintele de bloc face presiuni asupra mea sa imi plachez apartamentul cu polistiren. Am inteles ca este o lege prin care sunt obligat sa ma ... (vezi toată discuția)