avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functionar public primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functionar public primarie

recent am fost promovat de la contractual la functionar public intr-o primaria insa am ramas cu salarul avut anterior .poate sa-mi raspunda cineva ce salar ar trebui sa am avand in vedere ca am fost incadrat ca si consilier asistent gradul III ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:50, 10 Septembrie 2010
In salariul de baza este introdusa si vechimea in campul muncii.
Ce vechime aveti?


Revenire

Daca nu imi spuneti numele corect al functiei publice, vechimea totala in campul muncii si ce populatie are comuna nu va pot spune la ce salariu aveti dreptul.

Functia publica, pe care sunteti incadrat, este: Consilier I, gradul profesional asistent, treapta 3?
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Darie Tudor, utilizator
Consilier asistent treapta 3 in primarie (oricati locuitori ar avea comuna/orasul respectiv/a, ca nu vorbim de o functie publica clasa I grad superior treapta 1) a avut salariul de baza, inainte de taierea cu 25% (fara nici un fel de spor, pentru ca nu ne-ati precizat asa ceva) 747 RON. Daca aveti macar 3 ani vechime, s-ar aplica si gradatia I (fostul spor de vechime de 5%) si am ajunge la imensa suma de 784 RON (in cazul in care nu mai aveti alte sporuri). Daca, din astia, taiem cei 25% ai d-lui Boc...fac fix 600 RON brut (ceva mai putin, de fapt, dar in imensa bunatate, conducatorii au oferit salariul minim pe economie celor pe care taierea i-ar fi lasat cu mai putin).
@Kyandra
Eu vad ca spune ca este functionar public facut in baza art. 111 din L. 188/1999
(fara examen, de aceea este confuz in functiile publice)) de aceea a trebuit sa ghicesc functia publica. de fapt si tu ai facut calculul la functia publica de exzecutie de consilier I, gradul profesional asistent, treapta 3
Consilier I | Asistent | 3 | 678| 708| 747
Pentru a formula salariul de baza (clasic de reincadrare: baza + spor de vecxhime) la 747 lei mai trebuie adaugat sporul de vechime in campul muncii.

taut a scris:

recent am fost promovat de la contractual la functionar public i......in vedere ca am fost incadrat ca si consilier asistent gradul III ?
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Darie Tudor, utilizator
Asa citesc eu, printre randuri:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public cristianbobei cristianbobei Buna ziua Este normal ca un functionar public ( consilier asistent treapta III de salarizare , 2 ani vechime ) sa aiba salariul de baza in valoare de 747 Ron ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala in functia de inspector asistent oanaelena79 oanaelena79 Buna ziua! In 2006 am fost angajata pe functie contractuala, in 2008 a fost postul transformat in functie publica in 2011 am absolvit facultatea de stiinte ... (vezi toată discuția)