avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu functionar public

Buna ziua
Este normal ca un functionar public ( consilier asistent treapta III de salarizare , 2 ani vechime ) sa aiba salariul de baza in valoare de 747 Ron si salariul net de 556 Ron ?
Daca se poate sa imi raspunda cineva tinand cont ca am studii superioare si nu mi se pare normal sa am un asemena salariu .
Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:05, 12 Februarie 2010
Intr-adevar, OG 9/2008 prevede ca salariu de baza pentru functia publica de consilier (studii superioare, clasa I), grad profesional asistent treapta 3 salarizare este de 747 RON brut ( Anexa nr. 4 pct.B).
Asta este! Nu ni se pare normal, dar este, din pacate, perfect legal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Incadrarea, in urma promovarii in clasa, si salariul de incadrare sunt corecte? mijue mijue Am terminat facultatea si am fost promovat in clasa 1 consilier asistent 3 cu salariu de incadrare de 747 ron la care se adauga 5% spor vechime .Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)