Am terminat facultatea si am fost promovat in clasa 1 consilier asistent 3 cu salariu de incadrare de 747 ron la care se adauga 5% spor vechime .Intrebarea mea este daca este corecta incadrarea si daca conteaza functia avuta pana in momentul promovarii(referent principal sau superior).Dupa noua Hotarare a Guvernului legata de marirea salariului minim pe economie la 700 ron se poate sa beneficiez si eu dupa urma ei tinand cont de brutul rezultat este de (747+5%-25%+15%)=676 ron
Da, la promovarea in clasa se acorda salariul de la asistent, fosta treapta de salarizare 3, adica 747, fara a mai conta ce grad ati avut pe studii medii.
Da, de la 01.01.2012 vi se va "majora" salariul, urmand sa beneficiati de 700 de lei brut pentru studii superioare, prin "generozitatea" guvernului...
Daca pe vechea functie ai avut un salariu mai mare, ai dreptul la acel salariu. Conform Legii salarizarii bugetarilor, la promovarea in clasa, functionarul public are dreptul la salariul corespunzator functiei, echivalent cu salariul existent in institutie pentru aceeasi functie, sau daca acel salariu este mai mic, cel promovat isi va pastra drepturile salariale avute anterior.
Promovare in clasa
marianusca
Buna ziua.
Sunt incadrata in primarie in functia de referent, clasa III, gradul profesional asistent, treapta trei de salarizare din anul 2008.
In anul 2010 ... (vezi toată discuția)