avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Ma numesc Cristina si locuiesc impreuna cu copilul meu in virsta de 12 ani in Spania ,as vrea sa stiu si eu daca pot beneficia de alocatie ,dat fiind ca avem 4 ani de cind sintem plecati din tara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina gb , utilizator 22:59, 10 Septembrie 2010
da, luati legatura cu autoritatea tutelara.
si lucrul acesta poate sa o faca mama mea in lipsa mea? va multumesc pt raspunsul dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire minor elena_d_a elena_d_a Acum 4 ani cumnata mea a divortat de fratele meu si a cerut ca minorul in varsta de 12 ani sa-i fie incredintat ei. Imediat dupa ce a primit hotararea de ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie de stat pentru copil pestemihaela pestemihaela Buna ziua !Ma numesc Carmen sunt din Iasi si am o fetita de 9 ani nascuta in Bucuresti .De la virsta de 4 ani am plecat impreuna cu copilul in Siria de unde ... (vezi toată discuția)
Recuperare alocatie de stat neluata niciodata in romania badeanu_sorina_violeta badeanu_sorina_violeta Buna ziua,sunt stabilita in spania din 25/12/2005 impreuna cu perechea mea.in acesti ani au aparut doi copiii fata 12/12/2007 si baiat 22/07/2010 cu varsta de ... (vezi toată discuția)