avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare alocatie de stat pentru copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare alocatie de stat pentru copil

Buna ziua !Ma numesc Carmen sunt din Iasi si am o fetita de 9 ani nascuta in Bucuresti .De la virsta de 4 ani am plecat impreuna cu copilul in Siria de unde era sotul meu care intre timp a decedat .anul acesta datorita razboiului de acolo m-am reintors in tara si cand am verificat contul in care imi era virata alocatia am constatat ca de cand am plecat din tara nu s-a mai virat nici o alocatie.As dori sa stiu ce as putea sa fac sa mi vina alocatia si din urma.Mentionez ca fetita mea nu a primit nici o alocatie acolo chiar daca a urmat cursuri scolare,ea fiind cetatean roman.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:00, 12 Octombrie 2012
Nu poate beneficia de alocatia din urma pentru simplul fapt ca alocatia pentru copii se acorda doar copiilor care locuiesc in Romania.

Puteti face o cerere la Agentia pentru Plati și Inspectie Sociala pentru plata alocatiei din momentul intoarcerii in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație copii Katalin13 Katalin13 Copilul a fost născut în Italia și la 2 ani familie a revenit în țară nu are venituri nici în țară nici în Italia dar primăria spune că nu are ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Ionella01 Ionella01 Buna. Am o fetita de 10 ani nascuta in spania si nu a primit alocatie de loc pana acum. Anul trecut am facut dosarul de alocatie si mi l-au respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)