avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Buna. Am o fetita de 10 ani nascuta in spania si nu a primit alocatie de loc pana acum. Anul trecut am facut dosarul de alocatie si mi l-au respins pe motiv ca eu nu figurez in Spania nicaieri. Eu m-am reintors in Romania de 4 ani. Vreau sa stiu cum sa procedez pentru a primi alocatia fetei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 9 Octombrie 2017
Cel mai bine intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie Craciun Alexandra Craciun Alexandra Buna ziua, am un copil de 2 ani si 8luni nascut in Spania. Cand avea copilul varsta de 6 luni am solicitat alocatia in romania dar ni s-a respins dosarul. In ... (vezi toată discuția)
Alocatia pt. un minor de 1an si 2 luni free1 free1 as vrea sa primesc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare..am depus dosarul pt alocatia copilului in varsta de 1 an si 2 luni la primaria de care apartin.am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)