avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Buna ziua, am un copil de 2 ani si 8luni nascut in Spania. Cand avea copilul varsta de 6 luni am solicitat alocatia in romania dar ni s-a respins dosarul. In mai 2017 ne-am intors definitiv in Romania si am adus si negatia precum nu am luat niciun ajutor din Spania. De atunci si pana in prezent nu am primit niciun raspuns... de fiecare data camd am.sunat mi s-a spus acelasi lucru (nu am primit confirmarea din Spania). Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau cu o indrumare. Va multumesc si o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 25 Martie 2018
Sesizati :
ANPIS = Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

sau

Ministerul Muncii și Justiției Sociale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copil nascut in strainatate marianalascu marianalascu Buna ziua. Doresc sa stiu si eu cum pot sa fac sa recuperez alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 5 luni ,nascut in Italia ,reantorsi in Romania am ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Ionella01 Ionella01 Buna. Am o fetita de 10 ani nascuta in spania si nu a primit alocatie de loc pana acum. Anul trecut am facut dosarul de alocatie si mi l-au respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Alocația de stat Gianina Pohrib Gianina Pohrib Am locuit o perioadă în spania împreună cu sotul si cei doi copii ai mei. Al trei-lea copil sa nascut acolo . Dupa cateva luni de la nasterea lui eu mama ... (vezi toată discuția)