avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare

Se admite recursul, se trimite cauza spre rejudecare .
La rejudecarea fondului, la primul termen de judecata paratul nu este citat, ... si se solutioneaza cauza. Se poate asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: getuta , utilizator 09:47, 10 Septembrie 2010
Buna ziua !
Introduceti recurs, motivand aceasta si prin necitarea partii.
Cu stima !
Da, asa m-am gandit si eu. Cum au putut sa judece asa ... la primul termen de rejudecare? Trebuie sa fac recurs, fiind parata, sau apel?.
Va multumesc!
in hotarare se specifica calea de atac.. pe aia o veti folosi
Corect, doar ca nu am hotararea, acum trei zile s-a judecat si pe portalul instantei scrie doar solutia, atat, nu si calea de atac. Dupa ce reclamantul a pierdut in prima instanta , a facut recurs, s-a casat sentinta pe care o castigasem eu si s-a trimis la rejudecare unde a castigat el, fara sa fiu citata. Daca calea de atac este apel , in cate zile pot introduce apelul?
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Solutie apel hepennypacker80 hepennypacker80 Bună ziua, am primit această soluţie de la curtea de apel Bucureşti: Constată nul recursul declarat de reclamantul X. Respinge recursul declarat de ... (vezi toată discuția)