avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sfat va rog

Problema mea este urmatoarea: Am fost angajat la o scoala dintr-un sat ca personal auxiliar (la intretinerea scolii)..Postul meu a fost redus si mi s-a propus un alt post cu jumatate de norma.. Ideea e ca postul meu a fost redus din 1 septembrie si eu am aflat in 9 septembrie..Acum nu stiu exact unde ma incadrez ..la concediere sau reducere de norma..Dar legal nu era sa ma fi anuntat cu 15 zile inainte?..Pot sa-i dau in judecata pentru asta? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: miki62 , utilizator 00:03, 11 Septembrie 2010
In ce mod ati aflat?Ati primit vreo decizie ?:hm:
dupa parerea mea decat nimic e bine si jumatate tu decizi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de norma ilegala drazicmania drazicmania revin cu problema mea cu ceva lamuriri..mi s-a redus norma la jumatate in urmatorul fel: norma e redusa de la 1 septembrie si eu am fost anuntat pe 9 ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Reducere post in cic Cecilia P Cecilia P Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)