avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Bna ziua.va rog sa-mi spuneti ,daca eu lucrez in America de 4 ani si sunt divortata de sotul meu,la un eventual partaj el poate sa verifice prin ambasada inainte de deschiderea partajului cat castig eu acolo si cum se procedeaza.Multumesc
Cel mai recent răspuns: donisa , utilizator 13:22, 10 Septembrie 2010
salariul dumneavoastra este un lucru confidential, ma indoiesc ca cineva poate accede la astfel de informatii. Ce legatura are oricum salariul din SUA cu partajul? Partajul se face asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei. Dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort, bunurile dobandite de fiecare in parte sunt bunuri proprii.
Veniturile din timpul casatoriei sunt apreciate in vederea partajarii.
Cele obtinute dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de divort nu au nicio insemnate la imparteala.
In primul rind cuantumul salariului este confidential astfel ca o persoana, chiar fostul sot nu poate verifica acest lucru. Inaintarea procesului de partaj, de asemenea nu ii da dreptul sa va verifice nivelul salarizarii. Nu inteleg urmatoarea intrebare, anume " cum se procedeaza ?"
In tara locuiam in casa parintilor mei,iar acum fostul meu sot trebuie sa plece din acea casa si dupa cum am inteles cel care pleaca trebuie despagubit,iar in acest caz se pun la socoteala si veniturile mele in timpul casatoriei.el poate cere in instanta sa fie despagubit de toate investitiile facute in acea casa dar am inteles ca poate sa o faca doar in termen de 3 ani de la investitie.
ma refeream la veniturile mele din Americ adin timpul casniciei dar nu am fost destul de explicita

Alte discuții în legătură

Partaj donisa donisa Buna ziua. de 4 ani sunt in Anglia si am divortat de sotul meu in aceasta tara el fiind in Romania.divortul s-a pronuntat anul trecut in octombrie si este ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj AndinBMA AndinBMA BUNA ZIUA Va rog frumos daca aveti mai multe informatii despre urmatoarea situatie: Am divortat in 2012 fara un partaj.Noi am locuit inainte de casatorie si ... (vezi toată discuția)
Executare silita codebitor daeu daeu Sunt codebitorul fostului sot, care in prezent nu mai doreste sub nici o forma sa mai plateasca ratele unui imprumut pentru nevoi personale in franci, motivand ... (vezi toată discuția)