avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA

BUNA SEARA.SUNT ANGAJATA LA O FIRMA DE APROX 3 LUNI. AS VREA SA STIU DACA POT SA-MI IAU CONCEDIU DE ODIHNA PANA LA SFARSITUL ANULUI. AM INTELES DE LA COLEGI CA DACA NU ITI IEI CO PE ANUL RESPECTIV FIRMA NU TI-L PLATESTE. ASTEPT UN RASP . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:15, 14 Noiembrie 2007
Conform legii nu aveti dreptul sa renuntati la co pe anul 2007 si trebuie sa-l efectuati pana la sfarsitul anului. Sunt cateva exceptii in care il puteti efectua anul viitor iar acesta nu este compensat decat in cazul in care plecati din unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna obligatoriu cris2279 cris2279 Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in ceea ce priveste concediul de odihna : 1. Am inteles (de la al nostru ITM) ca fiecare angajat este obligat sa isi ia ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat in caz de demisie Roger25 Roger25 Buna ziua, Stiu ca in momentul cand cineva isi da demisia dintr-o firma, si are zile de CO neefectuate, acestea se platesc. Intrebarea mea este: poate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna catimicu catimicu Buna ziua, La firma care lucrez seful meu nu mi-a acordat concediu de odihna pe motiv ca nu are cine sa ma inlocuiasca dar totusi m-a pus sa fac o cere de ... (vezi toată discuția)