avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantie

Am lucrat la un depozit pe postul de gestionar unde am depus o garantie, din 4 martie am avut concediu medical, iar din 31 august eu am intrat in concediu medical sarcina si lauzie. Inventarul mi s-a facut in 15 Aprilie si mi s-a comunicat ca nu s-au constatat lipsuri in gestiune. Intrebarea mea este daca acum pot sa cer sa mi se restituie garantia si in cat timp este obligata firma sa imi restituie aceasta garantie. Am citit si legea gestionarului 22/1969 si acolo se specifica cum ca firma ar trebui sa imi acorde si o dobanda la suma aceasta.
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 12:04, 10 Septembrie 2010
Garantia se restituie in 10 zile de la incetarea raportului de munca, in urma unei cererei in care solicitati acest lucru. Dar in cazul dvs CIM-ul este suspendat pt CM, deci nu este incetare activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune MARTACESTI MARTACESTI In data de 11.12.2017 a fost efectuat inventar la gestiunea la care am fost gestionar, fara lipsuri, in data de 12.12.2017 sufar un AVC drept pentru care timp ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie AlinGeorgian AlinGeorgian [quot]Bună ziua! În momentul restituirii garanției firmei pentru acoperirea pierderilor suferite este obligata firma sa dea un document justificativ ca a ... (vezi toată discuția)