avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se poate face impotriva popririi efectuate de catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se poate face impotriva popririi efectuate de catre un executor judecatoresc care nu are competenta in circumscriptia respectiva?

Ce se poate face impotriva popririi efectuate de catre un executor judecatoresc care nu are competenta in circumscriptia respectiva?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Raduta , Executor judecatoresc 12:41, 10 Septembrie 2010
Impotriva oricarui act de executare se poate face contestatie de catre cei interesati sau vatamati prin executare. Contestatia la poprire se poate face in termen de 15 zile de la data la care debitorul a primit instiintarea privind infiintarea popririi si se depune la instanta de executare.
Referitor la competenta, poprirea se infiinteaza de executorul de la domiciliul sau sediul debitorului ori de la domiciliul sau sediul tertului poprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc mihaeladumitrescu_77 mihaeladumitrescu_77 As vrea sa stiu cum se poate ca un executor judecatoresc dupa ce a fost achitat integral debitul constituit prin poprire la 5 luni poate institui o nou poprire ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind plata pensiei de intretinere daniel65 daniel65 Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de plata a pensiei alimentare pentru fata mea care a inplinit 18 ani si 9 luni ,dar casa de pensii a ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)