avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Telefonie mobila - modificare contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Telefonie mobila - modificare contract

Buna ziua
Sunt abonat persoana juridica.Societatea a suspendat activitatea ptr.o perioada de 3 ani.Am informat operatorul de telefonie mobila pe mail, pe fax si mai nou si prin scrisoare cu confirmare de primire despre acest lucru si i-am rugat sa gaseasca o modalitate de a transfera nr.de telefon in contracte pers. fizice cu costuri mai mici.
Nu mai pot plati factura la valoarea actuala.Nu vor sa ma inteleaga.Ce pot face pentru a evita un eventual proces cu ei?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 12:42, 11 Septembrie 2010
Trebuie sa reziliati contractul de persoana juridica, iar pentru persoana fizica - daca doriti sa ramineti la compania respectiva - veti face un alt contract.
Temeiul legal al actiunii de reziliere sunt prevederile Legii nr.296/2004, republicata!
Am citit legea 296/2004 si modificarile aduse de legea161/2010. In lege
consumator este definit ca - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; in cazul meu este vorba de o persoana juridica si operatorul de telefonie mobila
Este si Legea nr.193/2000, republicata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilere abonamente telefonie mobila sneferu1st sneferu1st Salut. Am inteles ca s-a modificat o lege si acum poti denunta contractul cu operatorii inainte de finalizarea perioadei contractuale daca nu ai achizitionat ... (vezi toată discuția)
rcs rds refuza preluare echipament internet ctr denuntat unilateral radulucian 22 radulucian 22 Am un punct de lucur inchis, la care am cerut denuntare unilaterala pe mail RDS, Au aprobat ,dar au pus sume ca dauna rezilere anticipata. Nu le-am ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala , avocat , persoana jurudica in contracte?! stelutaalistar stelutaalistar Am incheiat un contract pe o perioada de 2 ani cu vodafone ptr furnizare servicii internet. Contractul este pe cabinetul de avocat . Se pare ca avocatul , ... (vezi toată discuția)