avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare Agentie de recrutare forta de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare Agentie de recrutare forta de munca

buna ziua,

as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare de personal)!

ce pregatire trebuie sa aiba intreprinzatorul care doreste sa infiinteze aceasta agentie, sau in alta situatie: trebuie sa aiba un angajat care sa aiba o anumita diploma?

orice completare este binevenita si la capitolul intrebari si la raspunsuri.

ce cod CAEN are acest gen de activitate? ce institutii ale statului trebuie sa aprobe deschiderea agentiei?

multumesc anticipat pentru participarea la discutie si pentru raspunsuri concrete, cu exemple din Legi... :)
Cel mai recent răspuns: callingcard , utilizator 04:30, 21 Aprilie 2022
Referitor la infiintarea unei agentii de recrutare forta de munca, dupa toate demersurile de infiintare, care sunt pasii in vederea obtinerii de parteneri (pentru dezvoltarea portofoliului) ? Se fac licitatii si firma mea participa impreuna cu alti concurenti pentru obtinerea acestor contracte?
Multumesc frumos!
Actele înființării unei Agenții de plasare forța de munca
Urmaresc. Pe mine ma intereseaza plasarea de forta de munca in Romania, nu in strainatate.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2022
callingcard, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)
Doresc informatii pertinente Simionescu  Cristina Elena Simionescu Cristina Elena Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez, din punct de vedere legal,pt. a-mi infiinta o agentie de plasare a fortei de munca in strainatate si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl aducere forma munca din asia. ATB30 ATB30 Buna ziua, Am rugamintea daca imi puteti enumera pasii necesari pentru infiintarea unei firme de recrutare forma de munca extracomunitara (din Asia) in ... (vezi toată discuția)