avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL aducere forma munca din Asia.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL aducere forma munca din Asia.

Buna ziua,

Am rugamintea daca imi puteti enumera pasii necesari pentru infiintarea unei firme de recrutare forma de munca extracomunitara (din Asia) in special ce conditii trebuiesc indeplinite ulterior, ITM, avize speciale, etc.
Cel mai recent răspuns: ATB30 , utilizator 11:55, 27 Octombrie 2021
Poate va ajuta info de mai jos
[ link extern ]
Buna ziua
Activitatea dvs nu se incadreaza la cea de "agent de munca temporara".
Codul CAEN corespunzator este 7810.
Nu trebuie sa va inregistrati la ITM intrucat daca plasati personalul doar in Romania nu vi se aplica Legea 156/2000.
Va trebui sa va inregistrati la AJOFM daca veti desfasura si o activitate de recrutare si plasare de forta de munca, pe teritoriul Romaniei, cu cetateni romani. In acest caz va trebui sa dispuneti de o baza materiala corespunzatoare activitatii (birou, tehnica de calcul, software, etc), sa aveti incadrat cel putin 1/4 din personal cu studii superioare si experienta de minim 3 ani in domeniul de activitate.
Multumesc mult pentru raspuns! O zi faina !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii sunt necesare pentru codul caen 7810 Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti spune va rog ce autorizarii/ documente sunt necesare in cazul in care activitatea firmei are codul caen 7810? Firma face doar ... (vezi toată discuția)
Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Recrutare si plasare a fortei de munca in straintate Florin_U_Jan Florin_U_Jan Pornim de la faptul ca exista o firma deschisa in UK care se ocupa de plasarea fortei de munca din Romania ( si alte state ) acolo . In cazul activitatii in ... (vezi toată discuția)