avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate gresit

Buna ziua!

Va expun urmatoarea situatie in care ma aflu:
in martie s-a eliberat untitlu de proprietate pentru 2 mostenitori , fiecare cu terenurile lui extravilane, masurate de 2 experti topografi.La unul din terenuri,fiind despartit de un drum national, trebuiau cele 2 parcele sa fie incadrate in tarlale diferite si apare aceeasi tarla la ambele pe schita si pe titlu.
Cel care a masurat spune ca nu poate inscrie in CF desi primaria a dat o adeverinta cum ca e greseala ei in speranta ca il va ajuta, insa nici pana acum documentatia nu este depusa la CF.
Celalalt expert care a masurat la celalalt frate ar depune documentatia pt. partea lui, fiind in regula, dar poate o parte din titlu sa intre in circuitul civil si parte nu?
ce se intampla in acest caz si ce am de facut?, se anuleaza titlul si o iau de la capat ?
S-ar putea renunta la a inscrie in CF partea de teren la care e gresita tarlaua ( are 28 ari ) si sa se inscrie restul?
Cel mai recent răspuns: tonti , utilizator 18:54, 11 Septembrie 2010
D-voastra ati platit intabularea (acei topografi) sau Primaria?
Noi am platit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit -inscris in cf dar suprafata declarata este mai mica decat cea existenta in realitate tonti tonti Buna ziua ! Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -parintii mei au cateva terenuri mostenite (o parte dintre ele aflandu-se in zona ... (vezi toată discuția)
Cadastru pentru 2 terenuri. posibilitate comasare a acestora Tudor Calin Tudor Calin Buna ziua, Sunt proprietarul a doua terenuri extravilane agricole. Acestea sunt intr-o tarla de suprafata mare, unde un procent de 30% din tarla este ... (vezi toată discuția)