avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medic pensionar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medic pensionar?

Buna ziua. As dori sa va expun urmatoarea problema: sunt persoana fizica si doresc sa deschid un SRL cu profil medical (mai precis un cabinet de medicina de familie organizat ca si SRL). Pot angaja un medic pensionar ca si administrator care sa preia praxisul si sa lucreze cu norma intreaga?
Nu stiu daca este categoria de forum potrivita pt acest gen de probleme. Daca nu, v-as ruga sa ma indrumati mai departe.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 21:05, 10 Septembrie 2010
Daca medicul respectiv este pensionat pentru limita de varsta poate cumula pensia cu orice alt venit inclusiv cu salariul provenit din incheierea unui contract individual de munca.
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Am uitat sa mentionez ca medicul este pensionat de boala. In acest caz care este procedura ca el sa preia pacientura si sa profeseze cu norma intreaga? Trebuie sa renunte la pensia de boala daca doreste?
ce grad are?
primar
:D
la pensia de boala m-am referit?

Alte discuții în legătură

Pensie boala gr.3 + program de lucru 8 ore dumitrudd dumitrudd Buna ziua , sunt in pensie de boala gr 3 si la diagnosticul meu in HG 155 /2011 Anexa 1 scrie la \\"Capacitate de munca\\":: \\"Pierduta cel putin jumatate . ... (vezi toată discuția)
Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ROXYBO ROXYBO Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)