Factura de la Electrica pe luna iulie trebuia inregistrata astfel
% = 401 6120.62
605 4684.28
4426 1124.23
605 312.11
insa eu am omis inregistrarea de 312.11 lei.
As putea inregistra pe baza facturii din iulie, acum pe luna august 605=401 312.11 lei, ca sa nu mai fac corectie la decontul tva de pe luna iulie. in caz de control ar fi vreo problema?
Tu ai de inregistrat o cheltuiala, deci care este problema cu TVA-ul ? Totusi daca este problema si la TVA, eu unul as face rectificarea pe august decat sa ma mai complic cu rectificativa la TVA, e suma prea mica pentru a fi problema.
Dvs. ati inregistrat TVA la baza 6120,62 lei.Ce reprezinta sjuma de 312,11 lei ptr ca este important?Daca sunt accize sunt purtatoare de TVA si atunci valoarea facturii este mult mai mare.Daca sunt penalitati nu sunt purtatoare de TVA.Sau poate sunt taxe radio tv.Incercati sa dati mai multe detalii.
In ce cont ??
luciapap
Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.