avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apostilarea in cazul casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apostilarea in cazul casatoriei

Buna ziua. Cazul nostru este putin mai deosebit. Logodnicul meu este rezident in SUA cu Green Card, dar este de cetatenie irakiana. Saptamana viitoare soseste in Romania si dorim sa ne casatorim. Intrebarea mea este: este valabila in cazul lui apostila de la Haga? Daca da, cine trebuie sa ii aplice apostila si pe ce document? Va rog mult de tot sa imi raspundeti, nu mai stiu la cine sa apelez. Am telefonat la Serviciul starii civile, mi s-a vorbit foarte rastit, nici nu am fost lasata sa pun aceasta intrebare. Va rog mult sa ma ajutati, orice informatie este binevenita.
Cel mai recent răspuns: mariafusu , utilizator 20:50, 12 Septembrie 2010
Pina cind viitoru tau sot nu este cetatean american nu ai sanse prea mari sa vii curid in USA ex fostu meu cumnat este cetatean american de 4 ani s-a casatorit acu 2 ani in Romania si nici pina in prezent nu ia venit sotia in USAdureza mult la cetateni americani dar la rezidenti ,nu ai sanse mari dar poti sa mai consulti si pe altciveva .Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)
Neachitere credit nevoi personale nicoleta889 nicoleta889 buna Am un baiat care a luat un credit ne nevoi personale fara ipoteca de la banca in jur de 50000 de lei si a plecat in sua .este casatorit acolo si nu se ... (vezi toată discuția)
Rezidență fiscală Cristi P. Cristi P. Bună ziua. Se aplică și retroactiv? Fiica mea este plecată din România din 2015 in USA cu Green Card este stabilită acolo, muncește și plătește ... (vezi toată discuția)