avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neachitere credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neachitere credit nevoi personale

buna
Am un baiat care a luat un credit ne nevoi personale fara ipoteca de la banca in jur de 50000 de lei si a plecat in sua .este casatorit acolo si nu se mai intoarce .eu am primit somatii de la banca zilele astea.
Mie ce mi se poate intampla .Am casa pe numele meu .Ma poate executa silit pe mine banca.
El nu are nimic aici in romania .a plecat sia vandut casa tot si nu mai are nimic pe numele lui.
daca banca nu are ce sa ii ia ce i se poate intampla ???
poate face inchisoare ??
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:09, 2 Martie 2012
Dvs. nu puteti pati nimic, nu raspundeti cu nimic pentru actiunile fiului. Daca fiul nu mai are nici un bun in tara inseamna ca banca nu are ce executa deci nu are practic de sa faca.

Nu se face inchisoare pentru debite bancare
pai el daca nu mai vine in tara ,in sua i se poate intampa ceva.sa il gaseasca si sa il execute acolo silit ???
Banca ar putea sa il execute silit acolo dar ar dura atat de mult si ar fi atat de birocratic incat cred ca banca va fi mai dispusa sa vanda creanta catre o firma de recuperari
poi si firma de recuperare nu va incerca sa il execute acolo.vreu sa mention ca el este casatorit .iar numele si la schimbat dupa sotie si a renuntat la cetatenia romana ???
Sansele sa fie executat silit in SUA sunt foarte mici.

Are cetatenia americana?

Alte discuții în legătură

Rezidență fiscală Cristi P. Cristi P. Bună ziua. Se aplică și retroactiv? Fiica mea este plecată din România din 2015 in USA cu Green Card este stabilită acolo, muncește și plătește ... (vezi toată discuția)
Minori in america fara acordul tatalui ClaudiaAm ClaudiaAm Buna ziua. Am fost casatorita legal 7 ani(de 14 ani suntem impreuna) pana in Decembrie 2014 cand am divortat de comun acord la notariat. Avem doi copii minori ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani andr3yandy17 andr3yandy17 Am imprumutat de la diverse in baza art 1576 din cod civil si am plecat din tara definitiv.ce mi se poate intampla .nu am proprietati ,nimic pe numele meu in ... (vezi toată discuția)