avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut bani

Am imprumutat de la diverse in baza art 1576 din cod civil si am plecat din tara definitiv.ce mi se poate intampla .nu am proprietati ,nimic pe numele meu in romania .ce mi se poate intampla in cel mai rau caz???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:12, 19 Martie 2012
Nu are ce sa vi se intample, daca nu se gasesc bunuri sau venituri ale dvs, nu au ce sa va execute silit
poi si sua unde am plecat nu ma poate cauta sa ma execute acolo silit persoana de la care am imprumutat bani?pentru ca este o suma mare de bani persoana va inceraca pe toate caile sa isi recupereze bani.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
andr3yandy17, utilizator
E dreptul lui sa va caute oriunde, insa sa va gaseasca si sa poata executa in Sua e destul de greu. Apoi se pune problema daca are ce executa pe masura cat ii datorati plus ce mai cheltuie
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
gi-jane2, moderator
PARINTI MEI AU CASA IN ROMANIA ,PE EI NU II POATE EXECUTA????
Parintii sunt datori sau dvs ?
Va rog sa scrieti cu litere mici, multumesc

Alte discuții în legătură

Neachitere credit nevoi personale nicoleta889 nicoleta889 buna Am un baiat care a luat un credit ne nevoi personale fara ipoteca de la banca in jur de 50000 de lei si a plecat in sua .este casatorit acolo si nu se ... (vezi toată discuția)
Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)
Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)