avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidență fiscală
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidență fiscală

Bună ziua. Se aplică și retroactiv? Fiica mea este plecată din România din 2015 in USA cu Green Card este stabilită acolo, muncește și plătește taxele acolo, are copii născuți în România (cu cetățenie americană). Trebuie depus documentul de rezidență fiscală? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:20, 21 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetatenii americani platesc impozite in SUA indiferent in ce tara domiciliaza sau muncesc sau sunt pensionari. Bancile europene cer numarul de securitate sociala din SUA pentru a putea avea in continuare cont bancar in UE.
Unde sa depuna documentul de rezidenta fiscala? In ce consta acesta? Pana acum nu am vazut unul. E ceva gen cartea de identitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea in cazul casatoriei Paula Rus Paula Rus Buna ziua. Cazul nostru este putin mai deosebit. Logodnicul meu este rezident in SUA cu Green Card, dar este de cetatenie irakiana. Saptamana viitoare soseste ... (vezi toată discuția)
Pasaport cu residenta in sua Diola Diola Cu rezidenta in SUA ( am doar green card) iar pasaportul e expirat buletinul expirat si distrus din gresala de catre mine). Cum pot sa imi reinnoiesc ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii Anastasia gar Anastasia gar Fals in declaratii Buna ziua, ce risca o persoana cetățean American, ce semneaza INFORMATIA falsa atunci cand deschide conturi bancare, ca nu ar fi ... (vezi toată discuția)