avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... dobanda la credit din 2006, de la 9.5 la 17.2% in 4 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

dobanda la credit din 2006, de la 9.5 la 17.2% in 4 ani !?

Am scos de la BCR in 2006 un credit cu dobanda 9.5 % iar acum am ajuns la 17.2 %, si fara sa semnez nimic.Ce pot sa fac in aceasta situatie?Cui sa ma adresez? Cum e posibil sa-mi urce dobanda aproape dublu in 4 ani, si fara sa semnez nimic?In contract este scris dobanda va fi revizuibila semestrial care se afiseaza la sediile BCR, la care se adauga 1,00 p.p.Nu inteleg nimic; in functie de ce a fost revizuibila semestrial? de ce am ajuns pana la 17.2 %?
Va rog spuneti-mi cui sa ma adresez, si ce pot face in aceasta situatie:(

Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 07:55, 11 Septembrie 2010
depinde ce clauze contractuale ai in prevazute ca si metoda de calcul a dobanzii,incearca sa faci o reclamatie scrisa la OPC ,vezi ce raspuns primesti,daca nu esti multumit refinanteaza creditul la o alta banca cu o dobanda anuala efectiva mai avantajoasa pt tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata banca Alina80 Alina80 Buna ziua. As dori, va rog, sa imi spuneti si mie ce as putea face pentru a evita cresterea ratei, in situatia urmatoare: Anul trecut am contractat un credit ... (vezi toată discuția)
Re: propunere banca de modificare dobanda de la variabila la fixa codrina.ama codrina.ama Am contractat un credit in 2007, cu dobanda variabila revizuibila semestrial. Am primit luna aceasta o scrisoare de la banca, prin care mi se propune reducerea ... (vezi toată discuția)
La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)