avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... re: propunere banca de modificare dobanda de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

re: propunere banca de modificare dobanda de la variabila la fixa

Am contractat un credit in 2007, cu dobanda variabila revizuibila semestrial. Am primit luna aceasta o scrisoare de la banca, prin care mi se propune reducerea dobanzii, dar cu conditia ca aceasta sa devina fixa. Bineinteles ca nu voi accepta oferta, deoarece dobanda pe care vrea sa o inghete banca este inca mult prea mare. In presa de speialitate am gasit un articol tocmai referitor la aceasta situatie. Deoarece banca nu a mai modificat dobanda de mai bine de un an, as dori sa solicit reducerea dobanzii variabile in mod corespunzator cu evolutia pietei - nu stiu insa cui sa adresez scrisoarea si cum sa o formuez. Ma puteti ajuta ? Mentionez ca nu am specificat denumiri de institutii deoarece nu stiu daca este permis. Va stau la dispozitie cu orice amanunte doriti. Va multumesc.
Multumesc - catre cine ar trebui sa ma adresez : avocat, juristconsult sau unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda variabila vs. dobanda fixa Claark Claark Buna Ziua! Am un credit la o banca si in luna asta am primit o scrisoare de la ei in care vor sa imi reduca dobanda variabila de la 18,5 % cu 3 procente, adica ... (vezi toată discuția)
Rectificare dobanda cf.oug.50/2010 ana.avasiicii ana.avasiicii Buna ziua Am un credit nevoi personale cu garantie imobiliara contractat in martie 2008 la o banca. La acest contract am avut dobanda fixa un an, dupa data ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dobanda fixa versus dobanda variabila...un sfat, va rog! carmenbucur carmenbucur Va solicit o sugestie in urmatorul caz: Intentionez sa imi refinantez 2 credite , anume: un credit (deja refinantat...dar in conditii cam dezavantajoase,a ... (vezi toată discuția)