avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Auto inmatriculata pe pers juridica / fizica?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Auto inmatriculata pe pers juridica / fizica?

Buna ziua. Care ar fi avantajele si dezavantajele achizitionarii, inmatricularii si utilizarii unui autoturism pe persoana juridica? Ma gandesc la posibilitatea deducerii de TVA, sau a impozitului pe profit (in cazul inregistrarii autoturismului in cheltuielile firmei). Totodata, nu stiu daca valoare taxelor (asigurare RCA, obligativitatea sau nu de a incheia asigurare CASCO) este mai mica sau mai mare decat in cazul inmatricularii pe pers fizica. Si va rog, daca puteti si aveti rabdarea, sa-mi mai precizati si eventual sprijiniti cu exemple, alte subiecte din sfera avantaje-dezavantaje pentru inmatricularea auto pe firma. Multumesc pentru amabilitate.

Alte discuții în legătură

Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)
Evaluare grad de uzura de catre asigurator danylukristy danylukristy am un vw golf 4 din 2004 si 185.000 km facuti.Cei de la asigurare mi-au calculat gradul de uzura la 69%,ceea ce mi se pare cam mult.Care este uzura maxima care ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)