avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor de minimis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor de minimis

Stie cineva cui ma pot adresa pentru ajutor de minimis prevazute in HG nr.1164/2007. am o firma de contabilitate infiintata anul acesta si m-ar interesa sa stiu care este institutia la care gasesc formulare si informatii
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 08:50, 22 Ianuarie 2009
Eu stiu ca Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului este furnizor pentru măsurile de ajutor de minimis.
ordinul 413/2008 ajutoare minimis pt microintreprinderi
Daca veti defila putin pe internet , veti vedea ca aceste ajutoare de minimis s-au epuizat inca inainte sa fi aparut normele .Suna doar frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu intretinerea ContSters205948 ContSters205948 ESTE O LEGE CARE SPUNE CA DACA IN 3 LUNI DE ZILE DACA NU PLATESTI LA ASOCIATIE ESTI DAT IN JUDECATA.IN LEGATURA CU AJUTOARELE PTR CALDURA SE MAI ACORDA AJUTOR ... (vezi toată discuția)
Start up nation Corpodeanddaniel Corpodeanddaniel Buna , as dori sa stiu in momentul in care accesezi un start up nation .. Si timp de doi ani nu merge afacerea si nu poti sa o mai susții.. vrei sa o închizi ... (vezi toată discuția)
Ag asociatii proprietari adriana83 adriana83 Fac parte dintr-o asociatie de proprietari care are 205 apartamente.Presedintele as. este sprijinit politic si face ce-l taie capul fara sa raspunda de faptele ... (vezi toată discuția)