avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua. Am si eu o intrebare iar celui ce stie sa imi raspunda ii multumesc mult. Am fost in somaj din noiembrie 2009 pana in februarie 2010 si asta pt ca mi-am gasit servici in feb ca profesoara. Deci cei care m-au angajat m-au luat din somaj si m-au tinut un sem la ei ca suplinitor calificat, adica pana in iunie. Acum dupa concursul de titularizare si suplinire nu am mai gasit nici un post ca sa pot sa predau in continuare.Mai pot lua somaj sau nu?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:34, 11 Septembrie 2010
Buna ziua!
Daca ati intrerupt ajutorul de somaj prin angajare pe perioada determinata (conform CIM) se reia ajutorul de somaj dupa expirarea CIM , acesta fiind suspendat pe aceasta perioada (legea 76/2002) .
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Salarii pentru incadrare in munca invatamant echo echo Buna seara! M terminat anul acesta faultatea si am depus un dosar pt ajutor de somaj dar nu am luat niciun ban deoarece m-am angajat in urma concursului de ... (vezi toată discuția)
Persoanele juridice pot beneficia de indemnizatia de somaj? dorot3a dorot3a Va rog sa ma ajutati cum trebuie sa procedez in cazul in care,am fost profesoara suplinitoare, am intrat in concediu maternal,care mi se termina tocmai in 19 ... (vezi toată discuția)