avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul de procedura civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul de procedura civila

la termenul ultim am solicitat imtr-o cauza civila sa se ataseze un dosar din arhiva judecatoriei la dosarul cauzei iar judecatorul a aprobat cererea mea deoarece la dosarul din arhiva exista un act care servesta rezolvarii cauzei. dosarul vechi va fi adus la instanta la termenul viitor. atunci se poate studia si scoate in copie actul cerut de mine de la arhiva inainte de termenul urmator daca in dosarul din arhiva eu nu sunt parte,ci doar in dosarul nou/ va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:47, 10 Septembrie 2010
Da atunci veti putea obtine o copie dupa respectivul inscris
poate aveti noroc..si atasaza mai devreme...si cereti la studiu dosarul ce se afla pe rol si asa puteti face copie si de pe inscris...altfel...doar daca aveti pile la arhiva;):P:)
Cu o saptamana anterior termenului de judecata, dosarul pleaca la judecator si grefier cu toate inscrisurile si procedurile atasate; daca d-voastra cu aproximativ 5 zile inainte de urmatorul termen faceti o cerere de studiere a dosarului , va va fi pus la dispozitie si puteti face si copii, cu aprobarea arhivei.
avocat Cristina Popescu
a procedat legal judecatorul. ce va nemultumeste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare danny222 danny222 pot avea acces la dosar pentru studiere? (vezi toată discuția)
Dosar in arhiva calin_andrei calin_andrei Mai gasesc un dosar la arhiva cu 1 zi inainte de termen sa depun niste inscrisuri la dosar? Sau le depun direct in sedinta de judecata? Si daca le depun in ... (vezi toată discuția)
inlocuirea unui expert judiciar intr-un proces civil pe asigurari sociale . bautuiuliana bautuiuliana la inlocuirea (schimbarea) unui expert judiciar intr-un proces civil pe asigurari sociale , cine ii va expedia (sau cum) va intra in posesia documentelor ... (vezi toată discuția)