la termenul ultim am solicitat imtr-o cauza civila sa se ataseze un dosar din arhiva judecatoriei la dosarul cauzei iar judecatorul a aprobat cererea mea deoarece la dosarul din arhiva exista un act care servesta rezolvarii cauzei. dosarul vechi va fi adus la instanta la termenul viitor. atunci se poate studia si scoate in copie actul cerut de mine de la arhiva inainte de termenul urmator daca in dosarul din arhiva eu nu sunt parte,ci doar in dosarul nou/ va multumesc
poate aveti noroc..si atasaza mai devreme...si cereti la studiu dosarul ce se afla pe rol si asa puteti face copie si de pe inscris...altfel...doar daca aveti pile la arhiva;):P:)
Cu o saptamana anterior termenului de judecata, dosarul pleaca la judecator si grefier cu toate inscrisurile si procedurile atasate; daca d-voastra cu aproximativ 5 zile inainte de urmatorul termen faceti o cerere de studiere a dosarului , va va fi pus la dispozitie si puteti face si copii, cu aprobarea arhivei.
avocat Cristina Popescu
Dosar in arhiva
calin_andrei
Mai gasesc un dosar la arhiva cu 1 zi inainte de termen sa depun niste inscrisuri la dosar? Sau le depun direct in sedinta de judecata? Si daca le depun in ... (vezi toată discuția)