avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare

pot avea acces la dosar pentru studiere?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:09, 22 Octombrie 2014
In timpul dintre ultima sedinta de judecata si pronuntare (amanata sau normala), dosarul este la judecator, taman in vederea studierii ca sa dea o solutie.
In mod normal ca circuit al documentelor, nu este disponibil la studiu in arhiva.
Exceptional si fara sa fie cineva obligat sa va accepte la studiu, puteti incerca sa luati legatura cu grefierul de caz si sa vedeti daca puteti studia dosarul intr-un moment cand nu este necsar judecatorului.

p.s. sunt curios ce ati mai putea studia dupa ce dosarul a ramas in pronuntare ... teoretic ar trebui ca parte sa stie inainte de ultimul termen to ce este in dosar, si sa fi primit si copii dupa aproape tot ce este in dosar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere propunere interogatoriu aidu aidu Instanta mi-a pus in vedere sa depun interogatoriu in 5 zile de la sedinta, pentru a fi comunicat intimatei (persoana juridica) sa raspunda la urmatorul ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura civila szabo doinita doina szabo doinita doina la termenul ultim am solicitat imtr-o cauza civila sa se ataseze un dosar din arhiva judecatoriei la dosarul cauzei iar judecatorul a aprobat cererea mea ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar din arhiva szebeni arthur szebeni arthur am un proces civil cu un vecin penultimul termen a fost in 3.03.2009 ,iar urmatorul va fi pe 31.03.2009,intre cele doua termene am vrut de 2 ori sa ... (vezi toată discuția)