avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Inlocuirea unui expert judiciar intr-un proces civil ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Inlocuirea unui expert judiciar intr-un proces civil pe asigurari sociale .

la inlocuirea (schimbarea) unui expert judiciar intr-un proces civil pe asigurari sociale , cine ii va expedia (sau cum) va intra in posesia documentelor aflate in dosar?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 8 Mai 2019
expertul are obligația sa studieze dosarul.
Studierea dosarului de catre noul expert (dupa ce va primi adresa prin care este desemnat de instanta de judecata sa efectueze expertiza in dosarul nr. .... si in care se nominalizeaza obiectivele expertizei) se face la arhiva tribunalului.
Expertul prezinta adresa de desemnare si va primi dosarul cazului pe care il va studia in sala aferenta pentru studiu, din cadrul arhivei.
Expertul poate solicita xeroxarea unor documente aflate in dosarul cauzei, cu aprobarea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza Lavinia08 Lavinia08 Expertul contabil este numit într-o cauză penală, în faza de cercetare, într-un dosar aflat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. După întâlnirea ... (vezi toată discuția)
Am plătit de două luni prețul unei expertize dispuse de instanță, dar expertul desemnat nu a efectuat lucrarea. cât se tot poate amâna procesul din cauza lipsei expertizei? isabelamar isabelamar Buna ziua. In cadrul unui proces, instanta a dispus expertizarea unei cladiri si a stabilit un expert dintr-o lista de experti agreati de judecatorie. A doua ... (vezi toată discuția)
Numire gresita expert isis1977 isis1977 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: la solicitatea avocatului unei parti, in dosar s-a solicitat proba cu expertiza contabila, fiind numit eu ca expert. ... (vezi toată discuția)