avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Acel ceva despre care vorbeam este, in opinia mea, un indiciu despre inteligenta candidatului. Testele de genul acesta se administreaza in alte tari pentru admiterea la facultatile de drept, iar repetarea testului la intervale de timp ar trebui sa produca rezultate similare. Influente pot sa apara doar in cazuri in care candidatul este, spre exemplu, bolnav ori nedormit de peste 24 h, situatii care ii afecteaza obiectiv capacitatea de concentrare si de aceea am spus ca rezultatul nu trebuie absolutizat.
Insa daca aceeasi persoana a sustinut testul de mai multe ori si rezultatul s-a situat in apropierea minimului cerut de regulament, interpretarea nu-i asa de dificila..:)

Modul in care te-a perceput comisia de interviu spune despre tine in primul rand cum relationezi social, cum te comporti in conditii de stres, cum te exprimi..
Si nici aici rezultatul nu trebuie absolutizat, intrucat, desi exista niste itemi clari in grila de observatie, exista si un grad de subiectivism, fiecare membru al comisiei empatizeaza sau nu cu tine, iar nota acordata de fiecare reflecta si asta.
Pe de alta parte, chiar in viata privata e greu sa placi tuturor, daramite unei comisii de interviu..:)

P.S. Raspunsul era pentru Karmine, care imi adresase o intrebare.
aNdreiD, daca te deranjeaza postarile mele, poti cere administratorului sa le stearga..
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ContSters191473, utilizator
2011 a scris:

sau punctajul la rationament poate spune cat de odihnit ai fost sau cat de bine te-ai putut concentra in sala de examen

;)
cred ca punctajul la orice examen indica si cat de odihnit ai fost:) sau cat de bine te-ai concentrat...:)

lucian_d, utilizator
categoric, delia
incantata de cunostinta, valensa :)
Iti multumesc frumos pentru raspuns;inseamna ca nu am motive sa ma ingrijorez,pt ca,potrivit rationamentului tau,daca fac acum 35 de puncte,nu este exclus sa fac in vara 90. :)
Am intrebat,fiindca eu n-am reusit sa fac nici macar testele care s-au dat pana acum,doar 1-2,poate. Si cred ca ,daca mai exersezi,poti face un punctaj mai bun. De aceea,nu stiu daca ar trebui sa existe etichete,mai inteligenti,mai putin inteligenti,etc.,nici macar in situatia in care rezultatul ar fi constant.
Karmine, utilizator
utilizatoronline, tu ai participat la concurs? Daca da, ce punctaj ai la rationament?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)