avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
aNdreiD a scris:

da...opinii intemeiate, nu la misto :) Macar daca aceste opinii ar avea un fond :). Asa intru si eu pe forumul de contabilitate si incep sa-i invat pe cei de acolo cum se face un bilant si sa ii sfatuiesc cum e mai bine sa invete :)) (sper ca se sesizeaza comparatia, sa nu o mai explic)

eu una nu inteleg...asa ca da, mai bine explica...nu vad ce doctorat trebuie sa posezi ca sa emiti opinia ca esti de parere ca exam de rationament logic masoara logica...(o oarecare forma de inteligenta)..sau care e opinia ta? ce crezi tu ca masoara?
poate ca in scris pare un mesaj agresiv dar te asigur ca nu e..cu toata candoarea te intreb ce crezi tu ca se urmareste prin examenul asta :)
Patrick_ a punctat foarte bine. In rest, constat ca e un pacat sa ai o opinie diferita de cea a unor forumisti, sper ca in activitatea de magistrati sa devina mai toleranti cu opiniile celorlalti, chiar daca ele contravin convingerilor proprii, libertatea de exprimare e drept fundamental..
Sa auzim de bine, o seara placuta tuturor!
TOPIC examen INM
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
aNdreiD, utilizator
:D

Ce probleme aveti :)

Examenul de rationament, "masoara", asa cum ii spune si numele, "rationamentul" de doua feluri (analititc si logic) si interpretarea unui text.

Astea au o oarecare legatura cu inteligenta, dar nu sunt sinonime cu aceasta in nici un caz.

Parerea mea. :)

Edit:
Va doresc o seara placuta.
Vreau sa savurez "In Bruges" in seara asta. Sper sa treaca timpul mai repede pana in 17 :)
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
Patrick_, utilizator
mike11 a scris:

mike11 a scris:

utilizatoronline, tu ai participat la concurs? Daca da, ce punctaj ai la rationament?

Imi dai un raspuns?

Nu! Nu-mi da!:(

:D...macar s-a mai "animat" putin atmosfera pe aici, in asteptarea rezultatelor

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)