avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Karmine a scris:

Andrei....sau pot face anunturi de orice fel... Esti sigur? :)) Eu zic sa nu ma provoci... :)

un_coleg_reloaded,cat tp ai stat in camin(sau mai stai) ati avut ocazia sa
vedeti si o spirala? :)) Mi se pare o priveliste de vis pentru un auditor...Cum mai poti fi stresat ca tb sa inveti la Drept comunitar sute de pagini,cd vezi pe geam mii de oameni intr-o stare de relaxare deplina?! :)) Este o terapie buna,cred ca este suficienta pt tot anul...Si mai cred ca ei nu au ales locul intamplator...au simtit stresul din zona... :)

PS. Mi-am editat singur mesajul din respect pentru normele regulamentului.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
un_coleg_reloaded, utilizator
Poate sa ma sfatuiasca cineva in privinta programului de studiu? Eu sunt ultimul an si ma gandeam sa incerc la INM la vara, dar mi se pare ca nu am timp sa invat pana atunci si nu stiu cum sa ma ogranizez. :D
Sa aveti o primavara frumoasa!:vishenka:
La mulţi ani de martisor! :) :vishenka: :love:
sedinta de plen: 4) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind memoriile formulate de unii candidaţi pentru suplimentarea posturilor de auditor de justiţie la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, sesiunea ianuarie – februarie 2011.

ce parere aveti? vor suplimenta sau ba?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)