Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ma indoiesc ca vor suplimenta, daca doreau mai multi auditori scoteau din start mai mult de 100 de locuri la concurs.
Are cineva culegerea de teste grila de penal general al lui Streteanu si Daniel Nitu? Stiu ca e o editie veche, de prin 2005, in librarii sau pe net nu se mai gaseste. As vrea sa o cumpar/ xeroxez de la cineva. Multumesc!
Poate nu e ora tocmai potrivita pentru urari dar asta e LA MULTI ANI DOMNISOARELOR SI DOAMNELOR SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI CALDUROASA!!!!!!
Sa trecem la subiect.Este cineva din Timis aici care se pregateste pt INM?
Multumim pentru urare, rickydany. Sa ai si tu o primavara frumoasa.
Poate sunt si persoane din Timis care vor sustine examenul la INM in august 2011, dar pentru a afla acest lucru iti recomand sa intri pe forum-ul "admitere INM august 2011".
Sa ai spor la invatat!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)