elena138 a scris:
Trebuia sa participati la un concurs , la nielul scolii, si cine obtinea punctaj mai mic intra in restrangere. . Sub nicio forma nu trebuia sa luati act de restrangere, ci sa participati la acel concurs la nivelul catedrei.
Nu a fost organizat concurs de dosare(asa cumprevede legea) ci mi-a spus in aprilie ca s-a hotarat in cadrul Consiliului profesoral din februarie....
constat ca s-au facut mai multe nereguli si anume:
-intrand in restrangere de activitate catedra om si societate trebuia organizat concurs de dosare(nu s-a facut, sau cel putin eu nu am cunostinta despre asa ceva)
- decizia de restrangere a fost luata in Consiliu profesoral si nu conform planului de scolarizare, comasare clase, etc (asa reiese din adeverinta pe care o am)
- disciplina cultura civica este prevazuta in planul cadru cu 1-2 ore/sapt, iar la restrangere au tinut cont doar de 1 ora pe sapt
- nu am fost anuntata sa particip la consiliul profesoral in care s-a decis restrangerea, ci am fost pusa in fata faptului implinit luand de buna credinta ceea ce m-a informat directoarea si am semnat, fara sa stiu in fapt ca erau 22 ore de civica