avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

Locuiesc la parter si doresc sa izolez peretii exteriori ai locuintei dar ceilalti locatari nu vor.
Exista vreo cale sa reusesc singura?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:46, 12 Septembrie 2010
1. Unde ati auzit ca cei cu CT trebuie sa cotizeze la CET-uri?
2 Cine obliga persoanele cu 400 sau 800 de lei sa traiasca cu aer? Aerul este strict necesar vietii, stiti dv. altceva?
1.Parca 15% din costuri...pentru ca se incalzesc peretii
2. E o forma de a spune, ca rezultat al obligatiei de a face.Am presupus ca se intelege 'a trai cu aer' ,pentru ca din indeplinirea obligatiilor, doar asta le-ar mai ramane.Stiti si dvs., doar ca incercati sa epatati cu o forma de ironie care nu-si are rostul.
Multe din 'legile' inventate pe parcurs, n-au nici respect fata de contribuabil, nici justificarea logica.Presupun ca 'logica juridica' este fundamentul institutiei de drept. Acum....ce e logic in Romania, ramane sa-mi demonstrati dvs.
1. Adica 15% sa plateasca la asociatie, in cadrul impartirii cheltuielilor cu caldura. Asta da, chiar procentul poate fi mai mare cu inca 10% pentru spatiile comune (holuri, casa scarii, uscatorii, unde exista calorifere). Cei 15% se platesc pentru caldura de la tevile verticale. Adica nu se plateste la CET, ci la asociatiei. Am crezut ca ati auzit altceva!

2. Ar fi o divagatie inutila. Nici mie nu-mi plac multe lucruri, dar nu pot spune, personal, ca sunt afectata in asa masura incat sa traiesc numai cu aer. Se mai pune problema si de "cum iti asterni", stiti...(?)
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termostoruri apartament bloc alex_duda alex_duda Buna ziua, Vreau sa instalez niste termostoruri (storuri exterioare metalice) la ferestrele apartamentului. Este nevoie de vreo autorizatie/aprobare, ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica fatada bloc nicuplacinta nicuplacinta cei de facut locuiesc la etaju 4 acum 1 luna miam izolat terasa singur nici un vecin nu a pus 1 leu azi aud ca vecinu de la et 3 vrea sasi izoleze fatada cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)