1. Unde ati auzit ca cei cu CT trebuie sa cotizeze la CET-uri?
2 Cine obliga persoanele cu 400 sau 800 de lei sa traiasca cu aer? Aerul este strict necesar vietii, stiti dv. altceva?
1.Parca 15% din costuri...pentru ca se incalzesc peretii
2. E o forma de a spune, ca rezultat al obligatiei de a face.Am presupus ca se intelege 'a trai cu aer' ,pentru ca din indeplinirea obligatiilor, doar asta le-ar mai ramane.Stiti si dvs., doar ca incercati sa epatati cu o forma de ironie care nu-si are rostul.
Multe din 'legile' inventate pe parcurs, n-au nici respect fata de contribuabil, nici justificarea logica.Presupun ca 'logica juridica' este fundamentul institutiei de drept. Acum....ce e logic in Romania, ramane sa-mi demonstrati dvs.
1. Adica 15% sa plateasca la asociatie, in cadrul impartirii cheltuielilor cu caldura. Asta da, chiar procentul poate fi mai mare cu inca 10% pentru spatiile comune (holuri, casa scarii, uscatorii, unde exista calorifere). Cei 15% se platesc pentru caldura de la tevile verticale. Adica nu se plateste la CET, ci la asociatiei. Am crezut ca ati auzit altceva!
2. Ar fi o divagatie inutila. Nici mie nu-mi plac multe lucruri, dar nu pot spune, personal, ca sunt afectata in asa masura incat sa traiesc numai cu aer. Se mai pune problema si de "cum iti asterni", stiti...(?)