Conform acestor acte normative,eu care sunt pensionar provenind din rindul cadrelor M.A.I,sunt obligat sa cer recalcularea pensiei,si sa cer tot odata contributia mea pe ani de munca pina la data intrarii in vigoare a acestor acte normative printr-o cerere adresata I.P.J-ului din care am fost trecut in rezerva.Oare documentele ce le-am depus la intocmirea dosarului de pensie,inclusiv adeverinte de la locurile anterioare de munca pina sa devin cadru activ nu se mai gasesc s-au nu mai sunt luate in considerare.Ba mai mult unele din acele societati la care am lucrat nu mai exista si nici nu stiu unde as putea sa gasesc arhivele.Intreb daca nu ar fi bun si Carnetul de munca.Va multumesc anticipat.
Documentele depuse la intocmirea dosarului de pensie se regasesc la Casa de pensii. Recalcularea presupune stabilirea stagiului dvs de contributie pt perioada cat ati fost cadru militar activ. Pt acest lucru trebuie sa solicitati adeverinta cu venitul dvs pt perioada de activitate in MAI si in baza acesteia si a veniturilor pe care le-ati avut anterior ca civil vi se stabileste punctajul mediu si implicit vi se recalculeaza pensia.
Comunicat mai
Pilu
marți, 4 ianuarie 2011
COMUNICAT M.A.I.
Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale ... (vezi toată discuția)