Buna seara !
1. Actul administrativ prin care a incetat raportul de munca
2. Carnetul de munca
3. Adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002
Dosarul profesional in original! Unii habar n-au ca trebuie sa inmaneze functionarului public dosarul profesional in original si sa pastreze o copie a acestuia (art. 26, alin. 2 din Legea nr. 118/1999).
Daca doriti, puteti solicita si un document din care sa rezulte activitatea desfasurata de dvs., vechimea in munca, in specialitate si in functia publica, potrivit art. 26, alin. 5 din Legea nr. 188/1999.
Sunt de acord ca trebuie predat si dosarul profesional in original la incetarea raportului de munca , dar nu ca si act necesar intrarii in somaj !!!! si tocmai de aceea in raspunsul anterior nu l-am precizat ....
O zi buna !
sa credeti voi ca se elibereaza dosarul personal !!!
sun printre "fericitii " care au primit :nota de lichidare, carnetul de munca si decizia; tin sa mentionez ca am obtinut calificativul "B"pe 2010 desi din 2008 am fost sef serviciu la un ALOFM in locul unuia care a fost suspendat pentru abateri si dosarl lui penal a fost incetat prin NOP, DAR STIU SIGUR CA A LUAT SPAGA.
mi s-a spus ca in cei 2 ani cat suntem in rezerva functionarilor publici, dosarul personal ramane la ANFP,ESTE ADEVARAT?
daca ANEXA 26 nu a fost eliberata o data cu celelate documente unde se poate face reclamatie conform HG 449/2009 ART. 18?TREBUIESC AMENDATI ,NU?
Alte discuții în legătură
Acte somaj
carmela6
cum sa procedez daca angajatorul nu-mi da actele necesare pentru somaj?mentionez ca a vandut locatia si am primit decizie de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj
nico123
Buna ziua,
am si eu o intrebare.
Am lucrat la o firma pana in data de 7 martie anul acesta. Mi s-au dat toate actele de intrare in somaj, pt ca lucrasem la ... (vezi toată discuția)