avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua,imi puteti spune daca intra sotul meu in concediu pentru indemnizatie trebuie sa stea 42 de zile din data in care am nascut si numai dupa aceea sa depuna dosarul ?si ce acte ii trebuiesc? precizez ca o sa nasc la sfarsitul lunii noiembrie.multumesc
Cel mai recent răspuns: a_riel , utilizator 19:48, 16 Noiembrie 2007
nu stiu ce concediu de indemnizatie te referi? vrea sotul tau sa intre el in concediu maternal in locul tau? sau cum ...nu prea am inteles sursa problemei tale...:">
imi pare rau da e vorba despre concediul maternal eu nu lucrez si deci intra sotul meu dar nu am inteles cum se procedeaza si ce acte trebuiesc.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si stimulent de insertie Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un rapsuns. La sfârșitul acestei luni, voi naște, am decis ca sotul sa intre in ccc, ideea este ca noi am vrea sa stea ... (vezi toată discuția)
Concediu paternitate Alexxya31 Alexxya31 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Sunt însărcinată si sunt in concediu de risc maternal. Cum trebuie sa procedez pt a intra sotul meu in ... (vezi toată discuția)
Somaj si concediu crestere copil pana la 2 ani bioanad bioanad Buna ziua! Ma aflu in saptamana 33 de sarcina, termenul aproximativ pentru nastere fiind 12 septembrie 2010. Am o vechime in munca de 3 ani iar momentan sotul ... (vezi toată discuția)