avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ECHIVALENTUL STUDIILOR MILITARE IN VIATA CIVILA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ECHIVALENTUL STUDIILOR MILITARE IN VIATA CIVILA

AS DORI SA STIU DACA POT OBTINE UN ACT DIN CARE SA REIASA CA STUDIILE EFECTUATE LA SCOALA DE OFITERI SIBIU (PROMOTIA 1990) AU UN CORESPONDENT IN VIATA CIVILA. UNITATEA MILITARA DE LA CARE AM PLECAT NU MI-A PUTUT DA NICI O LAMURIRE IN ACEST SENS. VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: borcanm , utilizator 14:53, 31 Octombrie 2010
Multumesc mult pentru raspuns. Pare foarte complicat si nu stiam ca exista acest COR care mai bine nu exista, atata timp cat nu se gaseste raspuns la o intrebare simpla. Voi incerca la Resurse umane si sper sa primesc un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)